Mięso
Mięso mrożone
Drób i ptactwo mrożone
- Kaczka pekin kl.I
- Filety z kaczki Barbarie
- Polędwiczki kacze
- Uda kacze
- Wątroba kacza przetłuszczona
- Uda gęsie
- Pierś gęsia
- Bażant skubany, patroszony
- Przepiórka skubana, patroszona
- Perliczka, tuszka
JAGNIĘCINA (NZ)
- Kotlet jagnięcy
- Comber jagnięcy z/k
- Gicz jagnięca
- Golonka jagnięca tylna
- Łopatka jagnięca bez kości (siatka)
- Łopatka jagnięca z kością
- Polędwiczki jagnięce
- Udziec jagnięcy bez kości
- Udziec barani bez kości
- Comber jagnięcy Saratoga
- Kotlet cielęcy z/k
Dziczyzna mrożona- elementy
Dzik
- Dzik
Żeberka z kością
- Gulasz z dzika
- Karkówka bez kości
- Łopatka bez kości
- Mięso drobne
- Polędwica
- Schab bez kości
- Szynka bez kości
- Tusza dzika
- Schab z/k kotlet (200-240g)
- Stek z szynki (130-160g)
- Rolada z boczku
- Golonka tylna
- Boczek b/k
Jeleń
- Jeleń
Comber bez kości
- Gulasz z jelenia
- Mięso drobne
- Polędwica z jelenia
- Udziec bez kości
- Udziec bez kości, extra
- Karkówka bez kości
- Stek
- Jeleń oso bucko
- Łopatka bez kości
Sarna
- Sarna
Comber bez kości
- Mięso drobne
- Polędwica
- Comber z sarny z/k
- Udziec bez kości
- Udziec z kością
- Łopatka bez kości
- Gulasz
- Stek (70-90g)
Zając
- Zając
Skoki tylne
- Tusza zająca
Królik
- Królik
Udka królika (polskie)
- Tusza królika
- Comber z/k
- Comber b/k