Aktualności

RENIK w Dzień Dobry TVN - Mamma mia! Rey na tropie włoskich serów

„Włoski akcent na polskiej ziemi? Tak! Wytropił go Mikołaj Rey. Nasz smakosz tym razem udał się do Sowiej Woli Folwarcznej. Spotkał się tam z Michałem Rutkowskim, który produkuje włoskie sery, między innymi, mozzarellę i ricottę. Jednak największą dumą firmy Pana Michała jest Scamorza. Co to za ser? Jak smakuje? Jakie ma właściwości i z czym go podawać? (red. TVN)”


CIBUS - Włoskie targi żywności, Maj 2018, Parma-Włochy

W maju 2018 roku nasza firma została zaproszona na targi poświęcone włoskiemu sektorowi rolno-spożywczemu, które odbyły się w Parmie, sercu Doliny Spożywczej, znanej na całym świecie z doskonałych produktów gastronomicznych.

W wydarzeniu brały udział instytucje, stowarzyszenia handlowe, firmy i specjaliści z sektora rolno-spożywczego Made in Italy, którzy wspólnie nakreślają przyszłe strategie dla biznesu spożywczego. Wystawa była okazją do nawiązywania i rozwijania relacji handlowych na poziomie międzynarodowym.

Podczas targów uczestniczyliśmy w pokazach kulinarnych i wystawie włoskich trendów gastronomicznych na nadchodzący sezon. Zainspirowani tym wydarzeniem, skompletowaliśmy specjalnie dla Państwa wiele nowych produktów najwyższej jakości.


jedzenie-na-targach-5
jedzenie-na-targach-4
jedzenie-na-targach-7
jedzenie-na-targach-6
jedzenie-na-targach-9
jedzenie-na-targach-8
jedzenie-na-targach-1
jedzenie-na-targach-2
jedzenie-na-targach-3