Mąka







00 PIZZA ROSSO GS (18-24 ORE LIEVITAZIONE) 25kg

Nadaje się do produkcji pizzy długo rosnącej 18-24 godziny. 


Specyfikacja techniczna: 






LINEA VERDE (4-6 ORE) 25kg

Mąka do pizzy oznaczana jako krótki czas wzrostu (4 / 6h) .

Metoda ciasta bezpośredniego. Przechowywanie w temp. 0 / 4 C przez 1 dzień.


Specyfikacja techniczna:


LINEA BIANCA (10-12 ORE) 25kg

Mąka do pizzy oznaczana na średni czas dojrzewania (10/12 h), przy użyciu procentowej zawartości drożdży 1,5%, lub na krótki czas (4 / 6h), stosując procent drożdże 2,5%. Bezpośrednia i pośrednia metoda ciasta. Przechowywanie w temp. 0 / 4 C przez 1-2 dni


Specyfikacja techniczna: 


Semola 25kg

Mąka z pszenicy twardej idealne do wytwarzania wszelkiego rodzaju  makaronu, nadziewanego makaronu, długiego makaronu.


Specyfikacja techniczna:



Tipo 00 24-36 ORE 25kg
Specyfikacja techniczna: 
  • TIPO FARINA (Typ mąki)
  • 00
  • PROTEINE (białko)
  • 13%
  • PANIFICAZIONE (temp. pieczenia) 
  • W 300/320
  • ELASTICITÀ (sprężystość) 
  • P/L 0,50/0,60




Tipo 00 4-6 ORE 25kg
Specyfikacja techniczna:
  • TIPO FARINA (typ mąki)
  • "00"
  • PROTEINE (białko)
  • 12,50%
  • PANIFICAZIONE (temp. pieczenia)
  • W 260/270
  • ELASTICITÀ (sprężystość) 
  • P/L 0,50 / 0,60





00 FAST H6 25kg

Zastosowanie : do pizzy płaskiej lub o krótkim kroju z bezpośrednim ciastem o krótkim czasie wzrostu. Może być przechowywana w chłodni przy max. 4 ° C przez 8-12 godzin.


Specyfikacja techniczna: